Wobbler drukken

Wil je jouw eigen wobblers drukken? Bij doosjesdeal.nl kan dit eenvoudig en snel! Je kunt de wobblers, wiebelaars of schapstoppers zelf ontwerpen en je bedrijfslogo of huisstijl kleuren toevoegen. Laat wobblers drukken om een product uit te lichten in de winkel. Of om andere dingen eens goed op te laten vallen. Ga je voor een hartjesvorm? Of wil je liever een ronde vorm bedrukken? Bij ons heb je de keuze uit verschillende vormen. Kies eerst de juiste vorm en uitvoering van de wiebelaars, waarna je de gewenste maat kiest. Staat de gewenste maat er niet bij, dan kan je vrijblijvend een offerte aanvragen. 

Wobbler drukken bij doosjesdeal.nl

Geef je wensen aan

Nadat je de maat hebt gekozen stel je jouw wiebelaar samen. De bedrukking, het materiaal, de afwerking en het aantal stuks kun je aangeven. Het productieproces hebben we in eigen beheer met zowel digitale print als offsetdruk. Kleine en grote oplages kunnen we hierdoor scherp aanbieden. Tijdens het samenstellen van de wiebelaars krijg je direct de totaalprijs te zien. Voor de verzending rekenen wij geen extra kosten. In de vierde stap kun je jouw eigen wobblers ontwerpen.

Je eigen wobblers ontwerpen?

Beschik je zelf over ontwerpsoftware zoals Adobe InDesign of Adobe Illustrator? Download onze stansmestekening en ga aan de slag. Upload je ontwerp op de website en plaats je bestelling!

Vragen?

Heb je vragen over het ontwerpen of drukken van wobblers? Of staat de gewenste vorm of maatvoering er niet bij? Neem gerust contact met ons op via 0318-545043 of stuur een e-mail naar info@doosjesdeal.nl. Ons enthousiaste en vakkundige team gaat graag voor je aan de slag!