Wijndoos bedrukken

Wil je een wijndoos bedrukken met jouw eigen logo of voorzien van jouw bedrijfskleuren? Bij doosjesdeal.nl kun je een eigen wijndoos ontwerpen. Geef je de wijndoos aan relaties als bedankje voor de samenwerking? Of ben je op zoek naar een geschikte verpakking om wijnflessen in te verzenden? Onze wijndozen zijn voorzien van een zeer stevige autolock bodem, bieden bescherming en zijn daarnaast een lust voor het oog.

Stappenplan

Ons stappenplan zorgt ervoor dat je eenvoudig en snel je eigen wijndoos kunt ontwerpen. Voordat je begint met het ontwerp, is het belangrijk om de wijndoos samen te stellen. Ook kun je kiezen voor een champagne verpakking. Heb je de juiste verpakking gekozen? Vervolgens kies je de juiste maat. De bijbehorende template wordt direct getoond. Tijdens de derde stap stel je jouw wijndozen samen, die uit ultrasterk 550 grams vouwkarton worden vervaardigd. De bedrukking, de afwerking en de hoeveelheid geef je aan. Gedurende deze stap is de prijs direct zichtbaar.

Eenvoudig wijndozen ontwerpen

In de vierde stap ga je aan de slag met het ontwerp van de wijndoos. Vanaf de artikel pagina download je eenvoudig en snel de werktekening (stansmestekening). Je krijgt dan een PDF van het stansmes of het kant en klare InDesign bestand met daarin reeds de stansmestekening. Laat je de wijndoos bedrukken als relatiegeschenk of als bedankje voor een goede samenwerking? Er zijn volop mogelijkheden, ook voor ontwerp door onze studio.

Vragen?

Wil je jouw zelfgemaakte ontwerp op de wijndoos bedrukken? Dan kun je de bestelling plaatsen en betalen met iDeal, waarna wij direct aan de slag gaan met je order. Heb je vragen over het bedrukken of staan de gewenste opties er niet bij? Neem gerust contact met ons op via 0318-545043 of mail naar info@doosjesdeal.nl. Ons enthousiaste team staat voor je klaar!