Verpakking printen

Wil je jouw eigen verpakking printen of laten drukken? Bij doosjesdeal.nl kun je jouw eigen verpakking ontwerpen aan de hand van een eenvoudig stappenplan. Je kan je eigen verpakking ontwerpen wanneer je beschikt over professionele ontwerpsoftware zoals Adobe InDesign of Adobe Illustrator. Zo geef je jouw wensen aan ons door, zodat wij weten hoe we jouw verpakking moeten printen. Dit doen wij geheel in eigen beheer, waardoor wij kleine oplages kunnen produceren. Ook ben je bij ons aan het juiste adres voor een grote oplage door offsetdruk.

Verpakking printen bij doosjesdeal.nl

Stappenplan

Ons stappenplan biedt uitkomst, waarbij je jouw wensen aangeeft. Een verpakking printen met jouw logo of in eigen bedrijfskleuren is eenvoudiger dan je denkt! Met behulp van ons eenvoudige stappenplan kom je er wel.
1) Ga je voor een gondeldoosje? Of een wijndoos? Kies de gewenste uitvoering.
2) Kies de juiste maat van de verpakking. Je krijgt meteen een voorbeeld van de template te zien. Meet het product eventueel op om te voorkomen dat de verpakking te klein is.
3) Stel je verpakking samen en geef je wensen aan. De afwerking, het materiaal en de hoeveelheid kies je hier. De prijs krijg je in deze stap te zien en past zich automatisch aan.
4) Ontwerp je verpakking, upload je eigen logo en geef de verpakking de kleuren van jouw huisstijl.
5) Plaats je bestelling en laat je verpakking printen bij doosjesdeal.nl.

Video’s met uitleg

Kun je er niet helemaal uitkomen tijdens het ontwerpen van jouw verpakking? Naast dat wij jouw verpakking printen, staan wij ook bij andere vragen voor je klaar. Wij helpen je graag op weg!

Vragen?

Lukt het niet om jouw verpakking te printen of om deze te ontwerpen? Stel je vraag gerust via info@doosjesdeal.nl of bel 0318-545043 voor meer informatie. Onze ervaren medewerkers staan voor je klaar.