Verpakking ontwerpen

Wil je jouw eigen bedrukte verpakking ontwerpen? Bij doosjesdeal.nl is dit al mogelijk in een kleine oplage vanaf 50 stuks. Dit kunnen wij voor lage prijzen aanbieden, omdat we het drukken, stansen en vouwen in eigen beheer hebben. Ook in het snel en vakkundig aanleveren van een grote oplage ligt in ons straatje. Grote oplages worden met behulp van offsetdruk in eigen beheer gestanst en gedrukt. Hierdoor kunnen wij jouw gewenste bedrukte verpakkingen snel en vakkundig aanleveren, ongeacht hoeveel bedrukte verpakkingen je wenst te bestellen. Laat jouw zelf ontworpen verpakking drukken bij een specialist.

Wij beschikken over onze eigen stansmessencollectie en bestanden voor jou, waardoor je jouw wensen eenvoudig kunt aangeven. Een eigen verpakking ontwerpen is nog nooit zo eenvoudig geweest! Met behulp van een eenvoudig en helder stappenplan weet je precies waar je aan toe bent. Verpakkingen bedrukken kunnen wij als geen ander!

Stap 1: model van de verpakking

Welk type verpakking wil je laten bedrukken? Kies het juiste model in de eerste stap. Van een aantal verpakkingen zijn er meerdere maten beschikbaar. Klik op het gewenste model.

Stap 2: kies de juiste maat

Maak een keuze uit de beschikbare maten. Je ziet direct een indicatie met de lengte, breedte en hoogte van de verpakking, zodat je eenvoudig kunt zien hoe de verpakking eruit ziet.

Stap 3: product samenstellen

Tijdens deze stap geef je aan wat voor bedrukking je wilt, van welk materiaal de verpakking dient te zijn en hoe je wilt dat de bedrukte verpakking wordt afgewerkt. Bijvoorbeeld met een glanslaagje. Vervolgens kies je de gewenste oplage. De prijs wordt direct weergegeven. Je ziet direct wat je betaalt. Er komen geen verzendkosten bij.

Stap 4: ontwerp

Vanaf de site download je eenvoudig en snel de werktekening (stansmestekening). Je krijgt dan een PDF van het stansmes of het kant en klare InDesign bestand met daarin reeds de stansmestekening. Je kan dan daarmee, of met andere eigen software gemakkelijk je ontwerp definitief maken. In het bestelmenu kan je later bij jouw projecten je eigen bestand uploaden. Mailen kan natuurlijk ook altijd nog.

Stap 5: bestelling plaatsen

Is het ontwerp van je bedrukte verpakking helemaal naar wens? Dan kun je afrekenen door een account aan te maken of door je eenmalig te registeren. Bij ons kun je eenvoudig betalen met iDeal.

Vragen?

Heb je vragen over je bedrukte verpakking of staat de gewenste maatvoering er niet bij? Bel onze klantenservice op 0318 – 545 043 of mail naar info@doosjesdeal.nl. Wij beantwoorden je vragen graag.