Bedrukte verpakking ontwerpen

Wil je jouw eigen bedrukte verpakking ontwerpen? Bij doosjesdeal.nl is dit al mogelijk in een kleine oplage vanaf 50 stuks. Dit kunnen wij voor lage prijzen aanbieden, omdat we het drukken, stansen en vouwen in eigen beheer hebben. Ook in het snel en vakkundig aanleveren van een grote oplage ligt in ons straatje. Grote oplages worden met behulp van offsetdruk in eigen beheer gestanst en gedrukt. Hierdoor kunnen wij jouw gewenste bedrukte verpakkingen snel en vakkundig aanleveren, ongeacht hoeveel bedrukte verpakkingen je wenst te bestellen. Laat jouw zelf ontworpen verpakking drukken bij een specialist.

Bedrukte verpakking ontwerpen bij doosjesdeal.nl

Wij beschikken over onze eigen stansmessencollectie, waardoor je jouw wensen eenvoudig kunt aangeven. Een eigen verpakking ontwerpen is nog nooit zo eenvoudig geweest! Met behulp van een eenvoudig en helder stappenplan weet je precies waar je aan toe bent. Verpakkingen bedrukken kunnen wij als geen ander!

Stap 1: model van de verpakking

Welk type verpakking wil je laten bedrukken? Kies het juiste model in de eerste stap. Van een aantal verpakkingen zijn er meerdere uitvoeringen beschikbaar. Klik op de gewenste uitvoering om de uitgebreide specificaties van de verpakking te zien. Ga verder naar stap 2.

Stap 2: kies de juiste maat

Maak een keuze uit de beschikbare maten. Je ziet direct een indicatie met de lengte, breedte en diepte van de verpakking, zodat je eenvoudig kunt zien hoe de verpakking eruit ziet.

Stap 3: product samenstellen

Tijdens deze stap geef je aan wat voor bedrukking je wilt, van welk materiaal de verpakking dient te zijn en hoe je wilt dat de bedrukte verpakking wordt afgewerkt. Bijvoorbeeld met een glanslaagje. Vervolgens kies je de gewenste oplage. De prijs wordt direct in de rechterkolom weergegeven. Je ziet direct wat je betaalt. Er komen geen verzendkosten bij.

Stap 4: ontwerp

Bij doosjesdeal.nl kun je onze gratis template downloaden, zodat je jouw verpakking zelf kunt ontwerpen in Adobe InDesign en Adobe Illustrator. Ga je voor een bedrukte verpakking met eigen logo of juist een patroon? Bij doosjesdeal.nl kun je zelf een verpakking ontwerpen, helemaal naar jouw eigen wensen.

Stap 5: bestelling plaatsen

Is het ontwerp van je bedrukte verpakking helemaal naar wens? Dan kun je afrekenen door een account aan te maken of door je eenmalig te registeren. Bij ons kun je eenvoudig betalen met iDeal.

Vragen?

Heb je vragen over je bedrukte verpakking of staat de gewenste maatvoering er niet bij? Bel onze klantenservice op 0318-545043 of mail naar info@doosjesdeal.nl. Vanuit onze studio staan wij voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Zodat jij ook eenvoudig en snel jouw bedrukte verpakkingen in huis hebt.