Een tissuebox bedrukken? Dat doe je bij doosjesdeal.nl!

Een tissuebox bedrukken lijkt misschien geen voor de hand liggende keuze. Sterker nog, een tissuebox bedrukken kan voor de meeste mensen een vreemd idee lijken. Maar een tissuebox is iets dat vaak gebruikt wordt, dat ergens in huis of binnen een bedrijf blijft staan en komt met regelmaat weer naar voren toe. Aangezien de tissuebox dus weer in het zicht komt te staan, is het handig wanneer je hier een logo, naam of andere druk op laat zetten. Zeker omdat het iets is dat mensen écht nodig hebben en veel gaan gebruiken, in tegenstelling tot bijvoorbeeld servetten.

Tissuebox bedrukken bij doosjesdeal.nl

Hoe werkt dat, een tissuebox bedrukken?

Een tissuebox bedrukken is gemakkelijk en aantrekkelijk bij doosjesdeal.nl. Ons assortiment kent verschillende vormen en maten, er is dus altijd een passend model voor jou bij. Je hebt dus alle vrijheid in het maken van een ontwerp. Daarnaast is het ontwerpen bij ons nog eens veel makkelijker ook. Dit kan met behulp van je eigen software, zoals Adobe Photoshop en/of InDesign.

Kies je voor een tissue box bedrukken en weet je niet zeker of het ontwerp goed uitkomt op de tissue box? Dan leg je het ontwerp gewoon aan ons voor. Wij kijken dan hoe het ontwerp uitkomt en of deze tissue box bedrukken het resultaat geeft dat jij voor ogen hebt.

Een complexe tissuebox bedrukken?

Denk je dat jouw project wel erg veel uitdagingen met zich meebrengt, omdat je specifieke eisen hebt en niet weet of die gerealiseerd kunnen worden? Neem dan helemaal contact met ons op. Het enthousiaste team kijkt namelijk graag naar de mogelijkheden. Met onze jarenlange ervaring denkt ons team graag out of the (tissue) box om te kijken of jouw afwijkende maten of opdrukken op een passende manier te verwerken zijn. Een tissue box bedrukken wordt namelijk pas echt interessant wanneer je precies kunt doen wat jij voor ogen hebt. Bij doosjesdeal.nl zorgen we er graag voor dat het eindproduct wordt wat jij zelf ook in je huis of bedrijf wilt hebben.

Direct beginnen?

Je kunt direct beginnen met jouw tissue box bedrukken door het template te downloaden. Zo kan je zelf aan de slag met je eigen software en het ontwerp naar ons opsturen. Wij kijken vervolgens wat de mogelijkheden zijn. Weet je niet precies wat je wilt of wil je een uitdagend project aan ons voorleggen? Neem dan vooral even contact op en bel ons direct op 03 18 545 043 of stuur ons een mail op info@doosjesdeal.nlOns team staat klaar om je met alle vragen of ontwerpen te helpen!