Sleeve ontwerpen en bedrukken

Wil je jouw eigen sleeve ontwerpen en laten bedrukken met het bedrijfslogo? Of volstaat een ontwerp in jouw huisstijlkleuren met een patroontje helemaal? Geef je eigen draai aan het ontwerp en zorg voor herkenbaarheid van jouw merk of product. Voor onder meer cadeaubonnen en direct mailings is een kartonnen sleeve een uitkomst. Zo breng je jouw product of aanbieding op een opvallende wijze onder de aandacht. Dient deze als productverpakking, dan kun je productinformatie of een beknopte beschrijving op de sleeve bedrukken.

Sleeve ontwerpen en bedrukken bij doosjesdeal.nl

Sleeve op maat

Met behulp van ons vijfstappenplan is het eenvoudig om jouw eigen sleeve te ontwerpen. In de eerste stap kies je de juiste uitvoering, waarna je de gewenste maat kiest. Hierbij wordt er direct een indicatie van de bijbehorende template gegeven. De bedrukking en de afwerking geef je aan in de derde stap, waarin je de sleeve samenstelt. Een sleeve bedrukken is al mogelijk in een kleine oplage. Geef de gewenste hoeveelheid aan en ga naar stap 4. Hierbij ga je jouw eigen sleeve ontwerpen met behulp van je eigen ontwerpsoftware zoals Adobe InDesign of Adobe Illustrator. Hiervoor kan je de bijbehorende template downloaden. Vervolgens kun je jouw ontwerp uploaden en je bestelling plaatsen.

Sleeve bedrukken

Ga je aan de slag met je eigen ontwerp? Laat je jouw zelf ontworpen sleeve bedrukken met (bijvoorbeeld) jouw logo, een patroon of in jouw huisstijl kleuren? Ook kan je de transparantie van een afbeelding is aanpassen en je kunt het ontwerp uitvergroten of juist kleiner maken om te zien hoe het geheel er op enige afstand uit ziet. Het ontwerpen van je eigen sleeve in Photoshop of InDesign biedt volop mogelijkheden.

Vragen?

Heb je vragen over onze downloadtemplate of staat de gewenste uitvoering of maat van de sleeve er niet bij? Onze klantenservice staat voor je klaar! Bel 0318-545043 of mail naar info@doosjesdeal.nl voor meer informatie.