Presentatiemap bedrukken

Presentatiemappen bedrukken met jouw logo of huisstijl? Wij bieden je een breed assortiment aan uitvoeringen. Maak indruk met je eigen ontworpen offertemappen en sleep die belangrijke opdracht binnen. Geef je eigen draai aan het ontwerp met verrassende effecten of een inspirerende quote. Beschik je over Adobe InDesign of Photoshop? Download onze bestanden en ga eenvoudig aan de slag met één van je eigen ontwerpen.

Stappenplan

Wij beschikken over onze eigen stansmessencollectie en bestanden, waardoor je jouw wensen eenvoudig kunt aangeven. Een eigen verpakking ontwerpen is nog nooit zo eenvoudig geweest! Met behulp van een eenvoudig en helder stappenplan weet je precies waar je aan toe bent. Verpakkingen bedrukken kunnen wij als geen ander!

Presentatiemap samenstellen

De bedrukking, het materiaal en de afwerking kan tijdens de derde stap worden aangegeven. Kies je voor een dubbelzijdige bedrukking of een laminaatafwerking, dan wordt de meerprijs direct weergegeven. Geef de gewenste hoeveelheid door en ga verder naar de vierde stap. Wil je de presentatiemap bedrukken met je eigen logo, dan is dat ook mogelijk. Ben je handig met Adobe InDesign? Je kunt de map eenvoudig in je eigen omgeving bewerken.

Bestelinformatie

Helemaal tevreden met je ontwerp? Dan laat je de presentatiemap bedrukken door al je wensen door te geven en af te rekenen met iDeal. We gaan direct aan de slag met jouw bestelling. Aan de hand van ons vijf-stappenplan helpen wij je op weg. Heb je nog vragen voordat je jouw presentatiemappen laat bedrukken? Bel ons op 0318-545043 of stuur een e-mail naar info@doosjesdeal.nl.