Presentatiemap bedrukken

Presentatiemappen bedrukken met jouw logo of huisstijl? Wij bieden je een breed assortiment aan uitvoeringen. Maak indruk met je eigen ontworpen offertemappen en sleep die belangrijke opdracht binnen. Geef je eigen draai aan het ontwerp met verrassende effecten of een inspirerende quote. Met behulp van Adobe Photoshop of InDesign kan je jouw eigen presentatiemap samenstellen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bedrukking met eigen logo.

Presentatiemap bedrukken bij doosjesdeal.nl

Stappenplan

Presentatiemappen bedrukken en ontwerpen kun je gemakkelijk met behulp van ons vijf-stappenplan. Eerst maak je een keuze uit de verschillende uitvoeringen van de mappen. Kies je uit die professionele map met ruimte voor een visitekaartje? Of trekt de map met vier flappen voor een special openingseffect meer de aandacht? Geef je wensen aan en ga verder naar de tweede stap. Maak een keuze uit de beschikbare maten. Je ziet direct een voorbeeld van de map. Daarna kun je jouw presentatiemappen samenstellen.

Presentatiemap samenstellen

De bedrukking, het materiaal en de afwerking kan tijdens de derde stap worden aangegeven. Kies je voor een dubbelzijdige bedrukking of een laminaatafwerking, dan wordt de meerprijs direct weergegeven. Geef de gewenste hoeveelheid door en ga verder naar de vierde stap.
Bij doosjesdeal.nl kan je eenvoudig je eigen ontwerp, welke je via Adobe Photoshop of InDesign maakt, uploaden via onze website. Met je eigen software kan je jouw ontwerp precies zo maken als je wilt.

Bestelinformatie

Helemaal tevreden met je ontwerp? Dan laat je de presentatiemap bedrukken door al je wensen door te geven en af te rekenen met iDeal. We gaan direct aan de slag met jouw bestelling. Aan de hand van ons vijf-stappenplan helpen wij je op weg. Heb je nog vragen voordat je jouw presentatiemappen laat bedrukken? Bel ons op 0318-545043 of stuur een e-mail naar info@doosjesdeal.nl.