Over ons

Doosjesdeal.nl maakt deel uit van GVO drukkers & vormgevers B.V., een middelgrote zelfstandige grafische onderneming in Ede, dat al 4 generaties ervaring heeft binnen de grafische industrie. De directie bestaat uit Alje Tamminga en Marco Kolk, beide grafische zwaargewichten. Met zo’n 35 medewerkers bedienen we klanten in binnen- en buitenland. GVO onderscheid zich met een veelzijdig en innovatief pallet aan verpakkingen en producten van vouwkarton.

Doosjesdeal.nl heeft als doelstelling om kwalitatief hoogwaardige producten te maken middels moderne (internet) processen.

Maatwerk

Doosjesdeal is jouw partner voor maatwerk. Heb je specifieke eisen en wensen, dan kennen onze specialisten de mogelijkheden en beperkingen, waarbinnen een passende verpakkingsoplossing geboden kan worden. Wij vinden de optimale combinatie van ontwerp, de juiste vouwkarton soort, bedrukking en nabewerking. Een ontwerp wordt door onze studio vaak meerdere keren gesampled om tot een perfect product te komen. Wij hebben hiervoor de juiste apparatuur en vele vouwkarton soorten.

ISO Gecertificeerd

GVO Drukkers & Vormgevers is ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 gecertificeerd. 

ISO 9001:2015 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen om onze processen te borgen. De norm toetst daarnaast op van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf. Als klant biedt u dit zekerheid ten aanzien van proces en eindproduct.

Het ISO 14001 certificaat sluit aan bij MVO standaarden en een circulaire economie. En zeker omdat de grafische industrie veelal werkt met milieu belastende (vloei)stoffen en afvalstromen acht GVO Drukkers & Vormgevers het van essentieel belang de organisatie en het milieubeleid steeds te toetsen en strak na te leven. Dit certificaat toont aan dat betreffende processen in onze organisten geborgd zijn. We nemen zo een ‘groene’ positie in binnen de keten.