Over ons

Doosjesdeal.nl maakt deel uit van GVO drukkers & vormgevers B.V., een middelgrote zelfstandige grafische onderneming in Ede, dat al 4 generaties ervaring heeft binnen de grafische industrie. De directie bestaat uit Alje Tamminga en Marco Kolk, beide grafische zwaargewichten. Met zo’n 35 medewerkers bedienen we klanten in binnen- en buitenland. GVO onderscheid zich met een veelzijdig en innovatief pallet aan verpakkingen en producten van vouwkarton.

Doosjesdeal.nl heeft als doelstelling om kwalitatief hoogwaardige producten te maken middels moderne (internet) processen.

Maatwerk

Doosjesdeal is jouw partner voor maatwerk. Heb je specifieke eisen en wensen, dan kennen onze specialisten de mogelijkheden en beperkingen, waarbinnen een passende verpakkingsoplossing geboden kan worden. Wij vinden de optimale combinatie van ontwerp, de juiste vouwkarton soort, bedrukking en nabewerking. Een ontwerp wordt door onze studio vaak meerdere keren gesampled om tot een perfect product te komen. Wij hebben hiervoor de juiste apparatuur en vele vouwkarton soorten.