Geschenkdoosjes bedrukken

Je eigen geschenkdoosjes bedrukken? Ontwerp je eigen geschenkdoos om een goede indruk te maken op je klanten of relaties. Met behulp van onze online ontwerptekening is het geen enkel probleem om je eigen geschenkdoosjes samen te stellen. Wanneer je over Adobe Photoshop of InDesign beschikt is het ontwerpen erg eenvoudig. Organiseer je een evenement of een bedrijfsfeest, dan kan een presentje of een heerlijke wijn in een geschenkverpakking als bedankje niets meer dan goed doen. Geschenkdoosjes bedrukken met jouw eigen logo of huisstijl zorgt voor herkenbaarheid en draagt bij aan de bekendheid van jouw merk. Hoe ontwerp je jouw eigen geschenkverpakking? Met behulp van ons stappenplan is de klus zo geklaard.

Geschenkdoosje bedrukken bij doosjesdeal.nl

Bedruk jouw geschenkdoosjes met behulp van ons stappenplan

1) Kies de uitvoering en geef je wensen aan. Welke geschenkverpakking wil je laten bedrukken? Kies je voor een wijndoos of voor een gondeldoosje?
2) kies de gewenste maat, waarna de bijbehorende template direct verschijnt. Wat voor presentje ga je jouw relaties of klanten cadeau doen? Meet het cadeau eventueel op, zodat je zeker weet dat het in de geschenkverpakking past.
3) stel de doos verder samen en kies voor de juiste bedrukking, het materiaal, de afwerking en de hoeveelheid geschenkdoosjes die je wilt bedrukken. Ga je voor luxe glansmateriaal of voor een matte afwerking?
4) waarmee wil je jouw geschenkdoosjes bedrukken? Ga aan de slag en download onze gratis template. De template kun je bewerken met Adobe InDesign of Adobe Illustrator.
5) plaats jouw zelf ontworpen doosje in de winkelwagen en vul je gegevens in. Betaal je bestelling met iDeal, waarna wij direct voor je aan de slag gaan.

Geschenkdoos ontwerpen

Wil je echt graag zelf een unieke geschenkdoos ontwerpen? Het maakt niet uit of je creatief bent of juist niet, bij doosjesdeal.nl kan je gemakkelijk een mooie geschenkdoos samenstellen. Je kan namelijk gebruik maken van je eigen software. Kijk wel even voor de zekerheid naar de aanleverspecificaties. Een geschenkdoos ontwerp je bij doosjesdeal.nl eenvoudig, snel en goedkoop!

Vragen?

Wil je jouw geschenkdoosjes bedrukken, maar kom je er niet uit? Of heb je nog vragen voordat je een bestelling wilt doen? Bel ons gerust op 0318-545043 of mail naar info@doosjesdeal.nl. Ons enthousiaste team staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden.