Drukkerij doosjes

Wil je jouw doosjes of verpakkingen ontwerpen bij een doosjes drukkerij? Bij doosjesdeal.nl kan je terecht voor allerlei formaten dozen, die je zelf kunt laten bedrukken met jouw eigen ontwerp. Doosjesdeal.nl, de doosjes drukkerij, is onderdeel van GVO drukkers & vormgevers en is gespecialiseerd in het bedrukken van allerlei verpakkingen. Zo kan je bij ons jouw geschenkdoosjes, brievenbusdoosjes, presentatiemappen, wijndozen en andere verpakkingen ontwerpen. Dit doe je eenvoudig en snel aan de hand van ons stappenplan. 

Doosjes drukkerij: doosjesdeal.nl

Stappenplan van doosjesdeal.nl

1) Kies de gewenste uitvoering in het beginoverzicht
2) Kies de maat die je graag wilt, in onze doosjes drukkerij zijn veel verpakkingen in verschillende maten te verkrijgen
3) Afhankelijk van welke verpakking je kiest, kan je tijdens deze stap aangeven welke bedrukking en afwerking je wilt. Ook geef je aan hoeveel doosjes je wilt bestellen.
4) Ontwerp jouw eigen doosje. Dit kan met behulp van jouw eigen software (Adobe Illustrator en/of Adobe InDesign).
5) Reken jouw bestelling af, waarna onze doosjes drukkerij direct van start gaat om jouw bestelling in orde te maken.

Je eigen doosjes ontwerpen bij de doosjes drukkerij doosjesdeal.nl

Het ontwerpen van jouw eigen verpakkingen kan bij doosjesdeal.nl erg eenvoudig en snel. Wij beschikken over een gratis downloadtemplate waar je kosteloos gebruik van kunt maken. Zo kan je eenvoudig jouw eigen doosjes ontwerpen en laten drukken in onze doosjes drukkerij.

Wanneer je jouw eigen software hebt

Beschik je over jouw eigen software zoals Adobe InDesign of Illustrator, dan kan je de template van het gewenste doosje downloaden. Vervolgens zorg je aan de hand van de aanleverspecificaties dat je jouw ontwerp upload in ons systeem. Is jouw betaling bij ons binnen, dan gaan wij direct voor je aan de slag. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling en we houden je op de hoogte van het proces in onze doosjes drukkerij. 

Drukkerij doosjes

Onze drukkerij voor doosjes biedt ondersteuning bij het verpakkingsontwerp. Wij beschikken over een eigen studio, van waaruit wij jou advies en technische ondersteuning bieden. Bij afname van grotere aantallen is het op verzoek mogelijk om een dummy te laten maken van je doosje.

Heb je hulp nodig bij het ontwerpen of bij het bestelproces? Neem gerust contact met ons op via info@doosjesdeal.nl of 0318 545043. Ook kan je een terugbelverzoek achterlaten. Wij helpen je graag!