Doosje printen

Wil je jouw doosje printen of laten drukken bij een professionele drukkerij? Voorzie de doos van bedrijfslogo, een patroontje of geef de doos jouw huisstijlkleuren. Met behulp van onze downloadtemplate kun je precies aangeven hoe je jouw doos wilt laten printen. Zelf ontwerpen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Daarnaast hoef je niet persé grote bestellingen bij ons te doen. Ook een kleine oplage is voordelig geprijsd, omdat wij gebruikmaken van bestaande stansmessen.

Doosje printen bij doosjesdeal.nl

Doosje printen en ontwerpen voor herkenbaarheid

Ben je eigenaar van een webwinkel en wil je graag herkenbaar zijn voor jouw klanten? Een doosje printen met jouw eigen ontwerp of logo zorgt ervoor dat je goed zichtbaar bent tijdens de bezorging. Met behulp van ons stappenplan is het erg eenvoudig om een doosje te ontwerpen. Het stappenplan bestaat uit vijf stappen waarbij je eerst kiest wat voor doosje je wilt.

Kies het gewenste doosje

Passen de producten door de brievenbus, dan is een brievenbusdoosje perfect. Deze zijn er in verschillende maten. Wil je een grotere doos printen en ontwerpen, dan heb je een ruime keuze uit andere uitvoeringen. Kies de gewenste maat, maak een keuze voor de afwerking van de doos en kies uit de verdere specificaties. Ook geef je aan hoeveel doosjes je wilt laten printen, waarna je direct ziet hoeveel het precies kost om de dozen te laten maken.

Betaalmethode

Bij doosjesdeal.nl kun je met iDeal betalen, zodat we je betaling direct binnen krijgen. Hierdoor kunnen wij direct voor je aan de slag en zetten wij onze machines aan het werk. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling zo snel mogelijk gedrukt en verzonden wordt. Bij doosjesdeal.nl kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Daarom rekenen wij geen verzendkosten.

Vragen?

Heb je vragen over je bestelling of wil je meer weten over hoe wij jouw doosje printen? Ons enthousiaste team staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Je kunt ons telefonisch bereiken op 0318-545043 of via info@doosjesdeal.nl.