Doos met logo

Wil je graag een doos met logo laten bedrukken? Bij doosjesdeal.nl is dit mogelijk in een kleine oplage. Bij ons hoef je niet direct grote hoeveelheden af te nemen. Een kleine oplage blijft betaalbaar, omdat wij beschikken over onze eigen stansmessen en produceren in eigen beheer. Met behulp van Photoshop of InDesign geef je precies aan waar je jouw logo wilt plaatsen. Laat de dozen bijvoorbeeld drukken in de kleuren van jouw huisstijl voor herkenbaarheid. Je kunt kiezen uit verschillende patronen die je kunt vervagen om een effect aan de doos met logo te geven.

Doos met logo laten maken bij doosjesdeal.nl

Doos met logo eenvoudig ontwerpen

Beschik je over een webwinkel en verzend je jouw producten in dozen? Wil je dat jouw dozen herkenbaar zijn voor de klant, dan is het bedrukken van dozen een perfecte uitkomst. Aan de hand van ons stappenplan ontwerp je de gewenste doos eenvoudig en voorzie je de deze van jouw logo. Ons stappenplan bevat vijf eenvoudige stappen waarin je aangeeft welk type doos je wilt en hoe groot de dozen met logo moeten zijn. Vervolgens geef je jouw verdere wensen aan betreft de afwerking van de doos en geef je aan hoeveel dozen met logo je wilt bedrukken. In de vierde stap upload je jouw eigen logo, waarna je deze op de gewenste plek plaatst. Ontwerp je eigen doos met logo naar wens. In de laatste stap plaats je jouw bestelling.

Vragen?

Je kunt eenvoudig en snel met iDeal betalen. Je bestelling wordt vervolgens verwerkt. Alles gebeurt in eigen beheer, zodat we logistiek slim en efficiënt kunnen werken. Als onderdeel van GVO Drukkers & Vormgevers beschikken wij over een eigen drukkerij. Wil je een grote oplage laten bedrukken of wil je een speciale doos met logo ontwerpen? Ons enthousiaste team staat voor je klaar en helpt je met al je vragen. Neem contact op met onze klantenservice via 0318-545043 of info@doosjesdeal.nl.