Bijsluiters drukken

Wilt u graag bijsluiters drukken, printen en vouwen? Dan bent u bij doosjesdeal.nl aan het juiste adres. Wij drukken op 50 grams dundrukpapier dat minimaal doorschijnt. De vouwwijze heeft veel vouwslagen naar een formaat waardoor de bijsluiter perfect in jouw productverpakking past.
Bij doosjesdeal.nl vind je alles onder één dak; jouw verpakkingen inclusief bijsluiter of handleiding kan je naar wens bij ons laten produceren. Wij beschikken over het juiste machinepark om ervoor te zorgen dat jouw bijsluiter in het juiste formaat wordt gevouwen en er ruim voldoende ruimte overblijft voor het product.

Bijsluiters drukken bij doosjesdeal.nl

Vouwen tot kleinformaat

Dankzij onze vouwwijze is het eindformaat van bijsluiters zeer klein. De bijsluiter past al in het kleinste doosje dat we momenteel hebben, 65 x 65 x 140 millimeter. Bij het vouwen van de bijsluiter houden wij er rekening mee dat er gezien moet worden hoe deze weer moet worden teruggevouwen.

Vooral wanneer het om medicijnen of gezondheidsmiddelen gaat is het belangrijk dat de gebruiksaanwijzing van een product paraat gehouden wordt. Een bijsluiter drukken die je niet gemakkelijk terug kan stoppen zorgt zeer waarschijnlijk voor veel irritatie. Dit gevoel voorkomen wij graag door uw bijsluiters te drukken, printen en vouwen zoals u dat wenst.

Machinepark in eigen beheer

Vanwege het dundrukpapier en de vele (soms complexe) vouwslagen vereist de productie van bijsluiters vereist een speciaal machinepark. Bij doosjesdeal.nl beschikken wij hierover en zijn wij doosjes specialist. Deze logische combi maakt het makkelijk en mogelijk bij één leverancier zaken te doen.

Bijsluiters printen

Het printen van bijsluiters kunt u aan ons toevertrouwen, daar waar wij een ruime kennis en ervaring hebben op het gebied van drukwerk. Kleine lettergroottes kunnen zonder moeite op dundrukpapier worden afgedrukt. Onze offset machine is bij uitstek geschikt voor producties in hoge kwaliteit op dundrukpapier.

Vragen over bijsluiters drukken?

Heeft u speciale wensen voor het printen van uw bijsluiters, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Ons ervaren team staat graag voor u klaar om uw vragen over bijsluiters te beantwoorden. U kunt ons bereiken op 0318 – 545 043 of via info@doosjesdeal.nl.