Bestekzakjes bedrukken; eenvoudig, goedkoop en kwaliteit!

Bestekzakjes bedrukken is misschien niet het eerste waar je aan denkt wanneer het gaat om het doorvoeren van je huisstijl. Maar toch liggen er grote kansen wanneer het gaat om bestekzakjes maken. Lang niet iedere gast kijkt naar de deurmat, het logo boven de deur of de mat op de bar. Maar alle gasten krijgen een bestekzakje in handen en kijken hiernaar wanneer zij hun bestek of servet pakken. En dát betekent dat bestekzakjes maken wel degelijk een bijvoorbeeld slimme zet is. Bij doosjesdeal.nl bepaal je helemaal zelf wat er op het bestekzakje komt te staan en blijven de tarieven aantrekkelijk laag, zodat het écht interessant wordt.

Bestekzakjes bedrukken bij doosjesdeal.nl

Voor wie is bestekzakjes bedrukken interessant?

Bestekzakjes bedrukken is interessant voor iedereen die een horecaonderneming heeft waar bestek gebruikt wordt door de gasten. Bij doosjesdeal hoef je namelijk niet direct stapels met bestekzakjes te kopen om een bestelling te kunnen plaatsen. Nee, bestekzakjes kopen kan gewoon in een kleine oplage. Al vanaf 3000 stuks kun je direct een order plaatsen met je eigen ontwerp.
De bestekzakjes worden geleverd zonder extra kosten en zijn voorzien van een servet. Zo wordt het nog makkelijker om je gasten te laten zien dat je oog hebt voor detail – terwijl je tegelijkertijd de kosten in de hand houdt.

Kan ik alles op de bestekzakjes laten drukken?

Technisch gezien wel, zolang het maar duidelijk blijft. Zo kun je speciale bestekzakjes met Kerst maken, om de gasten nog wat meer in de kerstsfeer te krijgen. De gemiddelde levertijd van de bestekzakjes ligt rond de vier weken. Wij kunnen veel sneller leveren dan veel andere bedrijven, omdat wij onze eigen stansmessen hebben. Aangezien het in de decemberperiode vaak wat drukker is, raden we je aan om de bestekzakjes voor Kerst uiterlijk in de eerste week van november te bestellen. Dan weet je namelijk zeker dat zij er op tijd zijn.

Het ontwerpen van de bestekzakjes is overigens makkelijker dan je denkt. Er zijn grofweg twee opties:
– Zelf ontwerpen met eigen software
– Het downloaden van de ontwerpvorm en/of tekening

Aan de slag met de service van doosjesdeal.nl

Wil je direct aan de slag met het ontwerpen, dan is het goed om te weten waarom je direct kiest voor doosjesdeal.nl:
– Al vanaf 3000 stuks
We checken je bestanden
– Je ziet altijd de prijs voordat je bevestigt
Geen extra kosten zoals bezorgkosten
– Makkelijk betalen via iDeal of op factuur (voor zakelijke klanten)

Direct aan de slag met bestekzakjes bedrukken

Wil je direct aan de slag met het bedrukken van de bestekzakjes? Kies dan voor onze downloadtemplate en gebruik je eigen software met de stansmestekening. Zodra we je ontwerp binnengekregen hebben en het bestand goedgekeurd is, gaan we met jouw bestelling aan de slag zodat deze doorgaans binnen vier weken bij jou bezorgd kan worden. Mocht het zo zijn dat het bestand niet goed genoeg is, dan neemt een van onze medewerkers contact met je op om uit te leggen wat er veranderd moet worden. Drukwerk is nu eenmaal een zeer nauwkeurige klus en dat begint bij het ontwerp.


Heb je vragen over onze werkwijze, de producten of de mogelijkheden die we nog niet op onze website hebben staan? Neem dan vooral even contact met ons op. Dat kan via de mail op info@doosjesdeal.nl, maar je kunt ons ook gewoon bellen wanneer je vragen hebt: 0318 545 043. Wil je liever teruggebeld worden? Geef dit dan aan via onze website of gebruik hiervoor ons mailadres.