Bestekpochettes met jouw eigen logo en/of huisstijl via doosjesdeal.nl!

Bestekpochettes zijn een ideale manier om een opgeruimde indruk aan tafel te maken. Het zorgt er ook voor dat alle gasten het bestek en de servetten makkelijk kunnen vinden en het is eenvoudig aan te vullen door het personeel. Maar heb je er weleens over gedacht om te kiezen voor bestekpochettes bedrukken? De bestekzakjes op tafel zijn dan voorzien van je eigen logo of volledig gedrukt in je eigen huisstijl. Het resultaat: een betere herkenbaarheid en gasten die direct zien dat er gedacht is aan de kleine details, die tegenwoordig van enorm belang zijn. Bestekpochettes bedrukken is niet alleen een goede stap, het kan ook nog eens tegen bijzonder aantrekkelijke tarieven. Als je kiest voor doosjesdeal.nl tenminste.

Bestekpochettes laten bedrukken bij doosjesdeal.nl

Hoeveel bestekpochettes moet ik ineens afnemen?

Wil je voor het eerst bestekpochettes bedrukken, dan word je helaas snel afgeschrikt door het enorme volume of de hoge prijzen bij de minimale afname. Alsof alle horecaondernemers direct meer dan 10.000 zakjes nodig hebben?! Daarom hebben we bij doosjesdeal.nl de drempel aanzienlijk lager gelegd. Al vanaf 3000 bestekpochettes kun je kiezen voor een eigen ontwerp. Wij kunnen dit aanbieden omdat we beschikken over een slim productieproces. Dat zorgt overigens ook voor een aanzienlijk kortere levertijd: binnen vier weken is het bestekpochettes bedrukken al klaar en zijn deze gratis bij je bezorgd.

Kan ik zelf mijn pochettes ontwerpen?

Bij doosjesdeal.nl kun je de pochettes volledig zelf ontwerpen, of kiezen voor het bestellen vanuit het assortiment dat we hebben. Zelf ontwerpen is overigens veel makkelijker dan je denkt. Je kunt je eigen software gebruiken, wanneer je hier al meer ontwerpen mee gemaakt hebt.
We checken altijd de bestanden voordat we beginnen met het bedrukken. Zijn er problemen met het ontwerp, zoals de kwaliteit van de afbeeldingen, dan nemen we altijd contact met je op. Ben je achteraf niet tevreden over de kwaliteit van de bestekzakjes, neem dan contact met ons op.
Heb je de order verstuurd en ben je problemen tegengekomen in de bestanden die je opgestuurd hebt, ondanks je zorgvuldigheid? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Hoewel we meestal direct starten met het ontwerp, bestaat de kans dat je op tijd bent om aanpassingen te doen. Is dit nu het geval, bel dan direct naar 0318 545 043.

Kan ik direct beginnen met het ontwerpen?

Heb je een duidelijk idee over de bestekpochettes of heb je zelfs al een ontwerp klaarliggen? Dan kun je vandaag nog aan de slag met het opzetten van je eigen bestekzakjes. Aangezien de gemiddelde levertijd vier weken of minder bedraagt, is het verstandig om er op tijd bij te zijn. Zeker wanneer je de pochettes nodig hebt voor een bepaalde gelegenheid, zoals een feestelijke opening.
Op onze website loop je gemakkelijk door het bestelproces heen. Binnen een aantal eenvoudige stappen heb je direct het ontwerp en de prijs voor je liggen, klaar voor je goedkeuring!

Vandaag nog aan de slag met je pochettes

Bestekpochettes bedrukken is een interessante optie omdat het vandaag nog geregeld kan worden tegen lage kosten. Wil je een beter compleet plaatje van je bedrijf maken voor je gasten, doorloop vandaag dan de stappen nog om je eigen bestekzakjes op maat te laten maken. Kom je er niet uit of heb je meer informatie nodig, bijvoorbeeld over de prijs van het bedrukken in veel grotere oplages? Dan kun je ons altijd bereiken via de telefoon op 0318 545 043. Wil je liever gebeld worden of bijlages meesturen om een vraag te verduidelijken? Dan kun je ons mailen op info@doosjesdeal.nl.