Bestekhoesjes laten bedrukken voor een nog beter imago

Bestekhoesjes mogen eigenlijk niet op tafel ontbreken wanneer je een serieus horecabedrijf wilt runnen of uit wilt breiden. De bestekhoesjes zorgen ervoor dat de tafel overzichtelijk blijft en zorgen voor een professionele uitstraling. Maar gebruik je nog steeds de standaardvariant waar geen logo of huisstijl op gebruikt is? Dan doen deze hoesjes weer erg weinig voor je en dat is jammer. Bestekhoesjes bedrukken is tegenwoordig namelijk erg goedkoop mogelijk en met een minimale oplage van 3000 stuks weet je zeker dat je de kosten in de hand kunt houden. Daarom kies je voor doosjesdeal.nl!

Bestekhoesjes laten bedrukken bij doosjesdeal.nl

Waarom is bestekhoesjes bedrukken een goede optie?

Bestekhoesjes bedrukken is allereerst een goede optie omdat je een bepaald imago wilt hebben. Dit imago heeft meestal niets te maken met standaard bestekhoesjes, die niet voorzien zijn van jouw logo of huisstijl. Kies je ervoor om de hoesjes te laten bedrukken, dan geef je een heel ander signaal af naar je gasten. Je laat zien dat je denkt aan de details – en dat is wat gasten waarderen.
Daarnaast is het een goede manier om ervoor te zorgen dat klanten jouw huisstijl of logo sneller herkennen. Praktisch wanneer je dit ook gebruikt op je website of in de marketing. Herkennen gasten jouw business en hebben ze hier goede associaties bij, dan komen ze sneller naar jou om te eten. En dat levert jou extra omzet op.

Hoeveel kost het bedrukken van bestekhoesjes?

Het bedrukken van bestekhoesjes loopt vaak in de kosten omdat de minimale oplage te hoog is voor veel horecabedrijven. Bij doosjesdeal.nl hebben we daarom een minimale afname van 3000 stuks als ondergrens. Dit is mogelijk omdat wij slim produceren. En omdat wij over diverse eigen machines beschikken, kunnen wij erg snel leveren en tegen een lage prijs.

Zo heb je de bestekhoesjes van doosjesdeal.nl meestal al binnen vier weken binnen – en betaal je helemaal niets voor de verzending. Kijk, zo wordt bestekhoesjes bedrukken ineens een heel stuk interessanter!

Kan ik zelf een ontwerp maken voor mijn bestekhoesjes?

Ja, je kunt zelf een ontwerp maken. Je kunt je eigen software gebruiken of gebruikmaken van de stansmessentekening. Wij kijken altijd de bestanden na voordat we beginnen met drukken. Is het ontwerp niet duidelijk genoeg of gaat het problemen opleveren, dan nemen we contact met je op en leggen je uit wat er aangepast moet worden. Eventueel kunnen we je hier uiteraard bij helpen.

Je bent helemaal vrij in je doen en laten tijdens het ontwerpen. We raden je aan om rekening te houden met de huisstijl en eventueel je bedrijfslogo. Wil je geen eigen ontwerp, dan kun je ook bestekhoesjes uit voorraad bestellen. Wij zorgen in alle gevallen voor de scherpst mogelijke tarieven en een snelle levering met het oog op kwaliteit. Want dat is wat wij van doosjesdeal.nl ook willen wanneer wij ergens een bestelling plaatsen.

Direct aan de slag met doosjesdeal.nl

Kom je er niet helemaal uit bij het ontwerpen van je eigen bestekhoezen? Of wil je juist meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden? In dat geval kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen. Dat kan gewoon telefonisch via 0318 545 043. Je kunt er ook voor kiezen om ons te mailen op info@doosjesdeal.nl. Wil je liever teruggebeld worden, dan kun je dit via onze website aangeven of gewoon in de mail zetten. Vergeet in het laatste geval niet om je telefoonnummer te vermelden en de tijd waarop je het liefst teruggebeld wilt worden, zodat we hier rekening mee kunnen houden wanneer dit mogelijk is voor ons.