Bedrukte doosjes

Bedrukte doosjes bestellen? Dat is bij ons in kleine aantallen mogelijk! Doosjes kunnen al vanaf 50 stuks bij ons ontworpen en gedrukt worden. Doordat wij zelf drukken en afwerken, kunnen wij deze kleine oplagen voor een lage prijs aanbieden. Voor grotere aantallen bedrukte doosjes bieden wij de mogelijkheid om voor offsetdruk te kiezen. Grote oplagen kunnen wij hierdoor snel aanleveren. Eenvoudiger kunnen wij het haast niet maken.

Bedrukte doosjes bij doosjesdeal.nl

Stap 1: kies het model

Hoe geef je aan welke bedrukte doosjes je wilt hebben? Eerst kies je de uitvoering van de doos. Wat voor type of model wil je laten bedrukken? Kies de juiste doos. Staat het gewenste doosje er niet bij? Complexe verpakkingen zijn een passie van ons. Neem dus gerust contact met ons op als het gewenste model er niet tussen staat.

Stap 2: kies de gewenste maat

Wanneer je bedrukte doosjes bestelt, wil je natuurlijk in één oogopslag zien welke maten er beschikbaar zijn. Kies de gewenste maat en ga naar de volgende stap. De prijs wordt zichtbaar vanaf de derde stap. Van een aantal doosjes zijn er nog niet zoveel maten beschikbaar. Wij passen ons assortiment geregeld aan.

Stap 3: samenstellen (bedrukking, afwerking en aantallen)

Tijdens deze stap geef je aan welke bedrukking je wilt, hoe je wilt dat de bedrukte doosjes worden afgewerkt en hoeveel doosjes je wilt bestellen. Nadat je deze opties hebt aangegeven wordt de prijs van je bedrukte doosjes direct getoond en kun je doorgaan met stap 4.

Stap 4: ontwerp

Wil je een eigen ontwerp aan de doosjes toevoegen, dan kan dat met behulp van onze downloadtemplate. Ben je handig met Adobe InDesign, Adobe Illustrator of een ander grafisch programma, dan kun je deze stansmestekening downloaden. Zo kun je precies op de doos aangeven waar je jouw eigen ontwerp wilt laten bedrukken. Je kunt je eigen afbeeldingen gebruiken. Dit maakt je eigen bedrukte doosjes uniek.

Stap 5: bestelling plaatsen

Wil je jouw bedrukte doosjes bestellen en afrekenen? Dan voltooi je stap 5 gemakkelijk door je ontwerp te uploaden en af te rekenen. Bij doosjesdeal.nl kom je niet voor verrassingen te staan; er komen geen verzendkosten bij. Eenvoudig en duidelijk!
Heb je hulp nodig bij het bestellen van de gewenste bedrukte doosjes? Wij helpen je graag. Doosjedeal.nl is onderdeel van GVO Drukkers & Vormgevers in Ede. Vanuit onze studio staat het team voor je klaar om je te woord te staan. Onze klantenservice bereik je op 0318-545043 of via info@doosjesdeal.nl.