Papieren draagtassen bedrukken

Wil je jouw eigen papieren draagtassen bedrukken? Bij doosjesdeal.nl is het mogelijk om kleine hoeveelheden te laten drukken met bijvoorbeeld jouw bedrijfslogo of een hippe print. De papieren tasjes zijn uiteraard geschikt om volumeproducten in mee te nemen, doordat de onderkant en de zijkant stevig zijn verlijmd. Ga je voor een eigen ontwerp? Bij doosjesdeal.nl kun je jouw eigen papieren tasjes maken met behulp van onze eenvoudige downloadtemplate. Beschik je zelf over de juiste software zoals Adobe InDesign of Adobe Photoshop, dan kun je deze ontwerptekening gratis downloaden.

Papieren draagtassen bedrukken bij doosjesdeal.nl

Eenvoudig stappenplan

Bedruk je eigen papieren draagtassen aan de hand van ons stappenplan. Ons stappenplan bestaat uit vijf eenvoudige stappen waarin je eerst de uitvoering van de draagtas kiest. Geef hierna de maat van de tas aan in de tweede stap. Vervolgens stel je jouw draagtas verder samen. Kies je voor een bedrukte draagtas? Dan geef je dit aan bij de bedrukking. Wij bieden je de keuze uit verschillende luxe afwerkingen. Kies je een papieren draagtas met een draagkoord of een handvat? Draagkoorden zijn er in wit en zwart. Geef vervolgens aan hoeveel papieren draagtasjes je wilt bedrukken. Dit is al mogelijk vanaf 50 stuks. Grote oplages worden in offset gedrukt, waardoor we grote aantallen net zo voordelig als een kleine oplage kunnen aanbieden.

Zelf je papieren draagtassen ontwerpen

Nadat je jouw papieren draagtas geheel hebt samengesteld ga je naar de vierde stap. Tijd om je eigen draagtasjes te maken! Hoe ga je jouw tasjes ontwerpen? Laat je de tasjes bedrukken met jouw eigen logo voor herkenbaarheid van de winkel, of wil je klanten verrassen met een cadeautje in een bedrukt tasje? De mogelijkheden zijn eindeloos. Tijdens deze stap ga je aan de slag met het ontwerp van de tassen. Hiervoor is het handig dat je de beschikking hebt over Adobe Photoshop of Adobe InDesign.

Vragen?

Heb je vragen over onze mogelijkheden of wil je meer weten voordat je jouw papieren draagtassen gaat bedrukken? Ons ervaren en enthousiaste team helpt je graag. Staat er een bepaalde afwerking niet bij, dan kun je gerust contact met ons opnemen voor een offerte op maat. Bel ons op 0318-545043 of mail naar info@doosjesdeal.nl.