0 producten

Wijndoos bedrukken

Wil je een wijndoos bedrukken met jouw eigen logo of voorzien van jouw bedrijfskleuren? Bij doosjesdeal.nl kun je een eigen wijndoos ontwerpen. Geef je de wijndoos aan relaties als bedankje voor de samenwerking? Of ben je op zoek naar een geschikte verpakking om wijnflessen in te verzenden? Onze wijndozen zijn voorzien van een zeer stevige autolock bodem, bieden bescherming en zijn daarnaast een lust voor het oog.

Stappenplan

Ons stappenplan zorgt ervoor dat je eenvoudig en snel je eigen wijndoos kunt ontwerpen. Voordat je begint met het ontwerp, is het belangrijk om de wijndoos samen te stellen. Ook kun je kiezen voor een champagne verpakking. Heb je de juiste verpakking gekozen? Vervolgens kies je de juiste maat. De bijbehorende template wordt direct getoond. Tijdens de derde stap stel je jouw wijndozen samen, die uit ultrasterk 550 grams vouwkarton worden vervaardigd. De bedrukking, de afwerking en de hoeveelheid geef je aan. Gedurende deze stap is de prijs direct zichtbaar.

Eenvoudig wijndozen ontwerpen

In de vierde stap ga je aan de slag met het ontwerp van de wijndoos. Met behulp van een gratis ontwerptool hoef je niet te beschikken over ontwerpsoftware zoals Adobe InDesign of Adobe Illustrator. Onze eenvoudige ontwerptool biedt je de mogelijkheid om afbeeldingen te uploaden, om de transparantie aan te passen en om tekst toe te voegen. Laat je de wijndoos bedrukken als relatiegeschenk of als bedankje voor een goede samenwerking? Er zijn volop mogelijkheden. De stansmestekening van de doos is eenvoudig te downloaden wanneer je beschikt over de juiste software.

Vragen?

Wil je jouw zelfgemaakte ontwerp op de wijndoos bedrukken? Dan kun je de bestelling plaatsen en betalen met iDeal, waarna wij direct aan de slag gaan met je order. Heb je vragen over het bedrukken of staan de gewenste opties er niet bij? Neem gerust contact met ons op via 0318-545043 of mail naar info@doosjesdeal.nl. Ons enthousiaste team staat voor je klaar!

© 2020 doosjesdeal.nl