0 producten

Presentatiemap bedrukken

Presentatiemappen bedrukken met jouw logo of huisstijl? Wij bieden je een breed assortiment aan uitvoeringen. Maak indruk met je eigen ontworpen offertemappen en sleep die belangrijke opdracht binnen. Geef je eigen draai aan het ontwerp met verrassende effecten of een inspirerende quote. Met behulp van onze gratis ontwerptool is het eenvoudig om jouw logo en de gewenste kleuren te kiezen. Ook kan je de transparantie aanpassen en geeft het toevoegen van een patroon een extraatje aan het uiterlijk van de presentatiemap.  

Stappenplan

Presentatiemappen bedrukken en ontwerpen kun je gemakkelijk met behulp van ons vijf-stappenplan. Eerst maak je een keuze uit de verschillende uitvoeringen van de mappen. Kies je uit die professionele map met ruimte voor een visitekaartje? Of trekt de map met vier flappen voor een special openingseffect meer de aandacht? Geef je wensen aan en ga verder naar de tweede stap. Maak een keuze uit de beschikbare maten. Je ziet direct een voorbeeld van de map. Daarna kun je jouw presentatiemappen samenstellen.

Presentatiemap samenstellen

De bedrukking, het materiaal en de afwerking kan tijdens de derde stap worden aangegeven. Kies je voor een dubbelzijdige bedrukking of een laminaatafwerking, dan wordt de meerprijs direct weergegeven. Geef de gewenste hoeveelheid door en ga verder naar de vierde stap.
Bij doosjesdeal.nl hebben wij een eigen ontwerptool ontwikkeld, zodat je niet persé over de software hoeft te beschikken. Wil je de presentatiemap bedrukken met je eigen logo, dan kun je deze eenvoudig uploaden wanneer je kiest voor onze gratis ontwerptool. Ben je handig met Adobe InDesign, dan kun je de map in je eigen omgeving bewerken.

Bestelinformatie

Helemaal tevreden met je ontwerp? Dan laat je de presentatiemap bedrukken door al je wensen door te geven en af te rekenen met iDeal. We gaan direct aan de slag met jouw bestelling. Aan de hand van ons vijf-stappenplan helpen wij je op weg. Heb je nog vragen voordat je jouw presentatiemappen laat bedrukken? Bel ons op 0318-545043 of stuur een e-mail naar info@doosjesdeal.nl.

© 2021 doosjesdeal.nl