0 producten

Deurhanger maken

Wil je een eigen deurhanger maken, ontwerpen en laten drukken? Bij doosjedeal.nl is het eenvoudig om creatief aan de slag te gaan met je eigen hangers. Beschik je niet over ontwerpsoftware zoals Adobe InDesign of Adobe Illustrator, dan biedt onze gratis ontwerptool uitkomst. Vanuit onze beeldbank kun je patronen aanbrengen, kun je de transparantie instellen en je logo toevoegen. Jouw deurhanger bedrukken wij vervolgens precies zoals jij in de ontwerpsoftware hebt aangegeven. Aan de hand van ons stappenplan is dit zeer eenvoudig om te doen. 

Stap 1: kies het juiste product

Welke deurhanger wil je maken? In de eerste stap kies je de juiste uitvoering van de hanger. Onze producten zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Staat de juiste uitvoering er niet bij? Geef je wensen bij ons aan. Wij helpen je graag.

Stap 2: kies de gewenste maat

Een groot aantal producten zijn in verschillende maatvoeringen te verkrijgen. Kies de juiste maat, waarna je na je keuze direct de bijbehorende template ziet. Staat de gewenste maat er niet bij, dan kun je vrijblijvend een andere maatvoering bij ons aanvragen.

Stap 3: samenstellen

Geef aan of je een eenzijdige of een dubbelzijdige bedrukking wilt. Vervolgens zie je welke materiaalkeuzes er zijn, geef je aan welke afwerking je wilt en hoeveel deurhangers je wilt bestellen. In de rechterkolom zie je direct hoeveel je betaalt.

Stap 4: deurhanger ontwerpen

In stap vier kun je jouw deurhanger ontwerpen met behulp van onze ontwerpsoftware. Daarnaast bieden wij je de template aan als download, zodat je deze zelf kunt ontwerpen in Adobe InDesign of Adobe Illustrator. Onze ontwerpsoftware biedt je volop mogelijkheden. Eventueel kun je jouw eigen ontwerp in PDF downloaden.

Stap 5: winkelwagen

Is het maken van de hanger helemaal naar wens gegaan? Controleer je bestelling voor de zekerheiden bestel je eigen ontworpen deurhangers door je eenmalig te registeren. Betaal met iDeal, waarna wij direct starten met deurhangers bedrukken.

Vragen?

Heb je vragen over je bestelling of wil je een grotere oplage bestellen? Neem gerust contact op met onze klantenservice via 0318-545043 of mail naar info@doosjesdeal.nl. Doosjesdeal.nl is onderdeel van GVO Drukkers & Vormgevers te Ede en bestaat uit een enthousiast team van fanaten. Wil je een speciale deurhanger ontwerpen, dan staat ons team voor je klaar om je te helpen.

© 2021 doosjesdeal.nl