0 producten

Brievenbusdoos bedrukken

Wil je een brievenbusdoos bedrukken met jouw logo? Of wil je graag gekleurde brievenbusdoosjes bestellen, maar is een patroon of logo overbodig? Dit is allemaal mogelijk bij doosjesdeal.nl. Wanneer brievenbusdoosjes een mooie uitkomst zijn om producten of documenten in te versturen is het belangrijk dat deze herkenbaar zijn voor de klant. Een brievenbusdoos bedrukken kan in verschillende afmetingen. Staat de gewenste afmeting er niet bij, dan kun je jouw wensen aan ons doorgeven. Het aanvragen van andere maatvoeringen is vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Bedrukte brievenbusdozen bestel je eenvoudig aan de hand van ons vijf-stappenplan.

Hoe gaat het in zijn werk?

1: kies het gewenste doosje
2: kies de juiste maat, rechts zie je een indicatie van de bijbehorende template
3: stel je brievenbusdoos samen
Bij het samenstellen van je brievenbusdoosje kun je kiezen uit de bedrukking, welk materiaal je wilt en de afwerking. Er zijn extra opties zoals een transparante sluitzegel van 30 millimeter. Geef hier aan hoeveel doosjes je wilt, waarna de prijs direct in zicht komt.
4: waarmee laat je jouw brievenbusdoosje bedrukken?
Ontwerp je eigen brievenbusdoos en ga aan de slag met onze gratis ontwerptool. Kom je er niet uit, dan kun je onze video’s raadplegen waarin wij je uitleggen hoe je te werk gaat. Ook kun je een gratis template downloaden en een ontwerp in Adobe InDesign of Illustrator  maken.
5: bestel je eigen ontworpen brievenbusdoosjes en reken af met iDeal. Wij gaan voor je aan de slag!

Vragen?

Wil je een brievenbusdoosje bedrukken, maar heb je nog enkele vragen? Als onderdeel van GVO Drukkers & Vormgevers beschikt doosjesdeal.nl over een enthousiast team met een passie voor complexe verpakkingen. Staat het gewenste model er niet bij? Geef dit gerust bij ons aan, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Bij doosjesdeal.nl kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Wij rekenen geen verzendkosten. Heb je vragen over een product? Onze klantenservice staat voor je klaar om je te helpen. Bel 0318-545043 of mail ons naar info@doosjesdeal.nl.

© 2021 doosjesdeal.nl