Handleiding printen

Wil je graag je eigen handleiding printen? Bij doosjesdeal.nl kan je uiteraard terecht voor doosjes en verpakkingen. In het geval van cosmetica, medicijnen of andere producten is het belangrijk dat we een handleiding printen met daarop de benodigde productgegevens. Bij doosjesdeal.nl vind je alles onder één dak. Je bent in één keer klaar wanneer je jouw verpakkingen met handleiding of productomschrijving wilt bestellen.

Zowel op het gebied van verpakkingen als het drukken van documenten zoals handleidingen zijn wij gespecialiseerd. Jouw handleiding printen wij op dundrukpapier en vouwen wij met behulp van onze machines eenvoudig en vakkundig, zodat het de juiste vouwafmeting heeft. Hierdoor past de handleiding in de doos en is er voldoende ruimte voor het product.

Handleiding printen bij doosjesdeal.nl

Eenvoudig stappenplan

Ga je aan de slag? Dan kies je eerst de gewenste uitvoering en variatie van jouw verpakking. Je kunt dan bij ons aangeven in welk formaat je de handleiding wilt printen. Wij adviseren je graag over de meest efficiënte manier van vouwen en houden. In de volgende stap kies je de bedrukking, afwerking en de aantallen. Wij maken graag een op maat gesneden aanbod voor je. Bij deze prijs zijn de verzendkosten inbegrepen.

Belangrijk om te weten

Verwerk belangrijke elementen zoals jouw logo, contactgegevens en andere belangrijke informatie in de handleiding. Wanneer er iets mis blijkt te zijn met het product is het belangrijk dat de klant gemakkelijk contact met de technische afdeling op kan nemen. Ook is het belangrijk om de werking van een product eenvoudig en met ondersteuning van duidelijke afbeeldingen weer te geven.

Vragen?

Heb je vragen over het printen of ontwerpen van je handleiding, dan helpen wij je graag. Bel gerust op 0318 – 545043 of stuur een e-mail naar info@doosjesdeal.nl. Wij staan voor je klaar!