Gondeldoosjes bedrukken

Gondeldoosjes bedrukken met jouw logo of een productbeschrijving met gebruiksaanwijzing? Ontwerp je eigen gondeldoosjes of pillow packs met behulp van onze handige en gratis downloadtemplate. Dient het doosje als geschenkverpakking, dan zijn er talloze patronen en afbeeldingen te verkrijgen in onze beeldbank. Als geschenkverpakking, productverpakking of sieraadverpakking is een pillow pack perfect. Deze kussenvormige verpakking met ronde vouwlijnen heeft een creatieve en hippe uitstraling.
 
Geef je jouw eigen draai aan het ontwerp? Dan is zo’n cadeauverpakking of productverpakking het visitekaartje van jouw organisatie. Geef je een feestje en wil je jouw gasten bedanken voor hun komst? Ook dan kun je een dankbare boodschap op de gondeldoos bedrukken. Hoe gaat het ontwerpen van de gondeldoosjes in zijn werk? Ons eenvoudige stappenplan helpt je op weg.

Gondeldoosjes bedrukken bij doosjesdeal.nl

1. Uitvoering

Kies uit de categorieën de gondeldoos. In de beschrijving vind je ook de verschillende toepassingsmogelijkheden. Bij doosjesdeal.nl worden er regelmatig nieuwe uitvoeringen toegevoegd aan het assortiment.

2. Maten

Onze gondeldoosjes zijn in meerdere maten beschikbaar. Kies de gewenste maat, waarna je het voorbeeld aan de rechterkant ziet. Dit is een indicatie van het gekozen doosje. Weet je niet precies welke maat je nodig hebt, dan raden wij aan om het product even op te meten.

3. Samenstellen

Tijd om de wijze van bedrukking, het materiaal en de afwerking te kiezen. Wijzig je jouw keuze, dan wordt de prijs automatisch aangepast. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Hoeveel gondeldoosjes wil je bedrukken? Geef de gewenste oplage aan. De meerprijs van het aantal stuks staat erbij vermeld.

4. Gondeldoosje ontwerpen

Hoe laat je jouw gondeldoosjes bedrukken en hoe ga je deze ontwerpen? Je kunt direct aan de slag met onze gratis downloadtemplate en maak een fantastisch eigen ontwerp. Je eigen ontwerp maak je met een ontwerpsoftware zoals Adobe InDesign.

5. Winkelwagen

Ben je helemaal tevreden met het ontwerp en wil je jouw gondeldoosjes bedrukken en bestellen? Bestel jouw ontworpen gondeldoosjes. Je kunt met iDeal betalen, zodat wij direct aan de slag kunnen gaan met jouw bestelling.

Vragen?

Wil je eerst nog iets vragen voordat je een bestelling doet? Of staat de juiste uitvoering er niet bij? Bel ons gerust op 0318-544030 of mail naar info@doosjesdeal.nl. Onze klantenservice staat klaar om jouw vragen te beantwoorden.