Doosjes maken

Wil je jouw eigen doosjes maken? Bij doosjesdeal.nl is het zeer eenvoudig om een geheel eigen ontwerp te maken. Eerst kies je het gewenste doosje en de juiste maat. Vervolgens kun je kiezen op welke wijze je de doosjes wilt ontwerpen. Download onze template van een doosje en ga je aan de slag in Adobe InDesign of Adobe Illustrator. Personaliseer het doosje geheel naar smaak en wens. Met behulp van deze tools is het zelfs mogelijk om transparantie toe te voegen aan een afbeelding, zodat een patroontje op de doos zichtbaar is, maar niet de overhand heeft. Zo valt jouw logo lekker op.

Doosjes maken bij doosjesdeal.nl

Drukkerij in eigen beheer

Als onderdeel van GVO Drukkers & Vormgevers te Ede beschikken wij over onze eigen stansmessen en hebben wij het productieproces in eigen hand. Hierdoor kunnen wij een kleine oplage (van bijvoorbeeld vijftig stuks) voor een lage prijs aanbieden. Je kunt daardoor bijvoorbeeld eerst kijken wat de reacties van je klanten zijn wanneer ze zo’n mooi bedrukte doos ontvangen. Een eigen doosje maken? Je onderscheid jezelf van anderen.

Jouw merk herkenbaar maken?

Ontvang je goede reacties en draagt het bij aan de herkenbaarheid van je merk, dan weet je dat je er meer kunt bestellen. Vooral wanneer je over je eigen webwinkel beschikt is het belangrijk om herkenbaarheid te creëren. Men ziet jouw logo vaker voorbij komen. Ook kun je een doosje maken waar je een quote of bedankje op plaatst. Bedenk je eigen creatieve idee en onderscheid je met een eigen slogan.

Vragen?

Heb je hulp nodig of heb je nog vragen voordat je start met het maken van je eigen doosjes? Bel ons gerust op 0318-545043 of mail naar info@doosjesdeal.nl. Staat de uitvoering van de doos die je graag wilt laten maken er niet tussen? Ons enthousiaste team heeft een passie voor complexe doosjes en helpt je graag op weg. Geef je wensen bij ons aan!